Hund och Kattfoder

 

HUND

Canami

Ett svensktillverkat foder med internationell klang.

Som medveten konsument och hundägare kommer både miljön och hunden i första rummet.

Canami Dogfood lanserades redan på 1980-talet i Sverige och utlandet, därav det internationellt klingande namnet Canami.
Canami betyder på franska "hundens vän".
Spannfod AB fick i början av 1990-talet erbjudandet att tillverka Canami Dogfood på legotillverkning åt dåvarande ägare av varumärket.
Under senare delen av av 1990-talet köptes varumärket och ensamrätten till fodret av Spannfod AB.
Efter denna tid har Canami Dogfood utvecklats till ett Super Premium-foder av högsta världsklass.
Canami är idag ett foder i klass med de största världsledande Super Premium-fodren.
Detta har vi lyckats med genom samarbete av svensk och internationell foderexpertis inom hundars område. Dom har skapat Canamis fodersortiment genom att ta tillvara det allra bästa från båda sidor.
Utöver detta tillkommer även fördelen med svenskproducerat hundfoder, vilket innebär mindre miljöpåverkan genom kortare transporter och den noggranna svenska kvalitetskontrollen.

 

Mästers Hundfoder

Mästers hundfoder är ett svenskt hundfoder framtaget bl.a i samarbete med SYF Sveriges Yrkesjägares förening.
Genom Spannfod AB´s övriga verksamhet inom bl.a lantbruk har vi daglig kontakt med lantbrukare, jägare med flera. Yrkesgrupper där hunden är ett naturligt inslag i deras vardag.
Vid träffar med dessa grupper efterfrågades ofta om vi inte kunde tillverka ett prisvärt basfoder för gårds- och sällskapshundar samt ett foder anpassat för jakthundar.
Basfoder till sällskapshundar "Mästers komplett" utvecklades snabbt med hjälp av våra övriga fodersortiment där basfoder ingår.
Utvecklingen av våra jaktfoder tog längre tid. Tuffa tester på olika raser och jaktinriktningar genomfördes.
Att utveckla och tillverka ett foder för alla olika typer av jakthundar (rastillhörighet mm, vilket en del fodertillverkare enligt vår åsikt, gör alldeles för stor sak av när det gäller övriga hundar), skulle bli mycket kostsamt för konsumenterna.
Med detta som utgångspunkt har vår expertis tillsammans med Sveriges Yrkesjägarförening utvecklat två olika jaktfoder, ett för den normalt aktiva jakthunden "Mästers Jakt" samt ett foder till den extremt aktiva jakthunden som behöver hjälp till extra snabb återhämtning "Mästers Extra+".
Dessa två foder har under många år testats och valts av de flesta av Sveriges Yrkesjägare vid köp av foder till sina hundar.

KATT  


Mästers Kyckling Gourmet

Mästers kattfoder består av högkvalitativa råvaror och ger din katt all näring den behöver.
Jämför gärna priset och innehållet mot andra kattfoder så kommer du märka att Mästers kattfoder dessutom är mycket prisvärt!

Mästers Kyckling Gourmet är vårt välsmakande kattfoder med knapriga bitar för den lite sparsmakade katten.
Ett väl balanserat och prisvärt foder med hög smaklighet baserat på kyckling.
Självklart med alla nödvändiga ingredienser för kattens välmående.